Huisreglement


Wanneer u een reservatie maakt bij Quaratis Beauty and Nails gaat u automatisch akkoord met het huisreglement.


Afspraken


Afspraken kunnen telefonisch of via mail gemaakt worden. Afspraken die via mail gemaakt worden zijn pas geldig na het ontvangen van een bevestiging van Quaratis Beauty and Nails.

Gelieve tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn. Gaat u toch later zijn, gelieve ons dan te verwittigen. Indien u later bent, zijn wij genoodzaakt uw behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende klant. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief einde te brengen zijn wij genoodzaakt de behandeling te verplaatsen naar een ander tijdstip. De behandeling zal volledig aangerekend worden, dit ter compensatie van onze verloren tijd!


Annulaties


U kan tot 3 uur van te voren uw afspraak telefonisch annuleren.

Wanneer u later annuleert zijn wij genoodzaakt om 50% van de geplande behandeling aan te rekenen. Dit met een minimum van € 10

Bij een No Show wordt de geplande behandeling volledig gefactureerd.

Deze vergoeding wordt betaald na het ontvangen van een factuur met de post.

Bij een No Show met een geschenkbon wordt deze bon geannuleerd.

Wanneer u meerdere keren na elkaar te laat komt of niet komt opdagen, kan u een nieuwe afspraak geweigerd worden.


Geschenkbonnen


Geschenkbonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Op de dag van je behandeling dien je uiteraard je bon mee te brengen. Vergeet je deze echter, dan zal het normale tarief worden aangerekend voor de geplande behandeling. Verloren of gestolen cadeaubonnen kunnen niet vergoed worden, wat de reden ook mag zijn. Ben je niet aanwezig op de dag van je afspraak, dan wordt je geschenkbon geannuleerd.

Geschenkbonnen zijn niet omruilbaar naar cash geld.


Algemeen


  • Het schoonheidsinstituut is 100% rookvrij.
  • Hygiëne is in ons salon zeer belangrijk.  Daarom zijn rookpauzes tijdens de behandeling niet toegestaan. Tevens mag er niet gegeten worden tijdens de behandeling.
  • Om optimaal van een behandeling te kunnen genieten vragen wij om je gsm uit te schakelen. Bij relaxerende behandelingen is het ontzettend storend wanneer een gsm overgaat. Uit respect naar onze klant toe nemen wij tijdens deze behandelingen onze telefoon ook niet mee in de cabine. Wij vragen hierbij dan ook om wederzijds respect.
  • Tijdens een nagelbehandeling is het gebruik van gsm niet toegestaan. Dit omdat gedurende de ganse behandeling de nagelplaat vetvrij moet blijven.
  • Quaratis Beauty and Nails behoudt het recht om klanten te weigeren wanneer de persoonlijke hygiëne van de klant te wensen overlaat. Bij ontharingen van de intieme zone's vragen wij dan ook dat u opgefrist in het salon aankomt.
  • Wij verzoeken aan onze klanten om liefst geen gezelschap mee te nemen naar ons schoonheidssalon (volwassenen, kinderen of dieren).  Wij beschikken over een beperkte ruimte en willen een optimale service tijdens onze behandelingen bieden.
  • Minimumleeftijd voor het plaatsen van kunstnagels is 16 jaar.
  • Wij aanvaarden enkel contante betaling of betalingen via de bancontact app.
  • De prijzen op de website zijn de enige prijzen die gelden en vervangen dan ook voorgaande prijslijsten.Quaratis Beauty and Nails     Spikkelenberg 4 2580 Putte     +32476/58.70.80     Quaratis@hotmail.com     BE 0841.768.077