Zweedse Massage

Gaat u graag de stevige toer op dan kunnen wij u plezieren met een Zweedse massage. Bij deze massage worden de spieren goed losgemaakt.  Eventuele pijnlijk vastzittende knooppunten worden met de nodige aandacht en zachtheid losgemasseerd.


Relaxmassage

Houdt u het liever wat rustiger dan hebben we voor u de relaxmassage.

Hier wordt gemasseerd op een rustig en aangenaam tempo met een lichte vorm van druk. Voor deze massage wordt er gebruik gemaakt van een geurolie wat de relaxatie optimaal ten goede komt.


Kaarsmassage

Voor mensen die graag houden van een beetje warmte hebben we de Kaarsmassage. De massage is gelijkaardig aan de relaxmassage maar hier wordt gemasseerd met geurkaarsen op basis van natuurlijke soja- en kokosolie.


Chinese Massage

Tot slot hebben we nog de Chinese massage. Deze massage beperkt zich tot het rug-, nek-, gelaat- en hoofdgedeelte. Deze zeer bijzondere massagevorm is onderdeel van de Tuina-massage. Het is een combinatie van acupressuur en westerse massagetechnieken en werkt zeer ontspannend. Er wordt gewerkt met een lichte druk van vingers en handen en zo kunnen blokkades, welke voorkomen ter hoogte van hoofd, nek en schouders goed worden opgeheven. Deze massagevorm verlicht vaak ook de klachten van hoofdpijn.    Z
weedse Massage 25min / 55min


Relaxmassage 25min / 55min

Kaarsmassage 25min / 55min

Chinese Massage 25min / 55min

€ 30 / € 55

€ 30 / € 55

€ 30 / € 60

€ 30 / € 60