Microblading


Microblading is een nieuwe techniek in semi-permanente make up: de 'handmade wenkbrauwen'. Er wordt gewerkt met een pen waarop ultrafijne, steriele naaldjes zijn geplaatst. Een pen die je handmatig bedient, dus zonder apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een permanente make up apparaat, of een tatoeëer apparaat. Met microblading breng je pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging.

Bij het toepassen van Microblading zijn de wenkbrauwen prachtig, met zeer fijne, getatoeëerde  haartjes, dunner dan 1 mm.

Microblading is een techniek die het mogelijk maakt om wenkbrauwen semi-permanent bij te tekenen. Het resultaat blijft 12 tot 18 maanden en zorgt voor heel natuurlijke, perfect gevormde wenkbrauwen die buiten af en toe epileren geen extra aandacht meer vragen. Gedaan dus met elke dag bijtekenen en wordt wakker met perfecte wenkbrauwen!

Na de plaatsing heb je meteen een mooi resultaat. Het effectieve resultaat is na 6 weken zichtbaar daar de kleur nog tot 40% lichter wordt.


Hoe gaan we te werk?

Na een intakegesprek wordt eerst de nieuwe vorm bepaald. Pas vanaf dat de klant volledig tevreden is met de nieuwe vorm gaan we over tot het epileren van de overtollige haartjes. Het is dan ook aangeraden om met ongeëpileerde wenkbrauwen op de afspraak te verschijnen. Wanneer de vorm mooi strak staat kunnen we de kleur gaan bepalen. Als dit alles gekozen is kunnen we starten met de microblading. Er wordt gebruik gemaakt van een lichte verdoving maar deze werkt voor iedereen anders. Hou er dus rekening mee dat deze behandeling nooit volledig pijnloos zal verlopen.


    I
ntake + vormbepaling + nieuwe plaatsing + 1 bijwerking binnen de 3 maanden


Bijwerking wanneer vorm nog duidelijk zichtbaar is

Bijwerking na eerste plaatsing in ander instituut

Extra bijwerking 6 weken na de vorige bijwerking

Vrijblijvende intake + info + vormbepaling

(wordt in mindering gebracht bij effectieve plaatsing)

€ 200


€ 100

op aanvraag

€ 50

€ 50