Huisreglement

Wanneer je een reservatie maakt bij Quaratis Beauty and Nails, ga je automatisch akkoord met het huisreglement.


AFSPRAKEN

Afspraken kunnen telefonisch, via mail of via de boeking app gemaakt worden. Afspraken die via mail of de boeking app gemaakt worden zijn pas geldig na het ontvangen van een bevestiging van Quaratis Beauty and Nails.

_

Gelieve tijdig op je afspraak aanwezig te zijn. Ga je toch later zijn, gelieve ons dan te verwittigen. Indien je later bent, zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende klant. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief einde te brengen zijn wij genoodzaakt de behandeling te verplaatsen naar een ander tijdstip. De behandeling zal volledig aangerekend worden, dit ter compensatie van onze verloren tijd!ANNULATIES

Je kan tot 12 uur van te voren uw afspraak telefonisch annuleren. Via de boeking app tot 24u van tevoren. 

Wanneer je later annuleert, zijn wij genoodzaakt om 50% van de geplande behandeling aan te rekenen. Dit met een minimum van € 10

Bij een No Show wordt de geplande behandeling volledig gefactureerd.

Deze vergoeding wordt betaald na het ontvangen van een factuur met de post.

Bij een No Show met een geschenkbon wordt deze bon geannuleerd.

Wanneer je meerdere keren na elkaar te laat komt of niet komt opdagen, kan een nieuwe afspraak geweigerd worden.GESCHENKBONNEN

Geschenkbonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Op de dag van je behandeling dien je uiteraard je bon mee te brengen. Vergeet je deze echter, dan zal het normale tarief worden aangerekend voor de geplande behandeling. Verloren of gestolen cadeaubonnen kunnen niet vergoed worden, wat de reden ook mag zijn. Ben je niet aanwezig op de dag van je afspraak, dan wordt je geschenkbon geannuleerd.

Geschenkbonnen zijn niet omruilbaar naar cash geld.ALGEMEEN

Het schoonheidsinstituut is 100% rookvrij.

-

Hygiëne is in ons salon zeer belangrijk. Daarom zijn rookpauzes tijdens de behandeling niet toegestaan. Tevens mag er niet gegeten worden tijdens de behandeling.

-

Om optimaal van een behandeling te kunnen genieten vragen wij om je gsm uit te schakelen. Bij relaxerende behandelingen is het ontzettend storend wanneer een gsm overgaat. Uit respect naar onze klant toe nemen wij tijdens deze behandelingen onze telefoon ook niet mee in de cabine. Wij vragen hierbij dan ook om wederzijds respect.

-

Tijdens een nagelbehandeling is het gebruik van gsm niet toegestaan. Dit omdat gedurende de ganse behandeling de nagelplaat vetvrij moet blijven.

-

Quaratis Beauty and Nails behoudt het recht om klanten te weigeren wanneer de persoonlijke hygiëne van de klant te wensen overlaat. Bij ontharingen van de intieme zone's vragen wij dan ook dat u opgefrist in het salon aankomt.

-

Wij verzoeken aan onze klanten om liefst geen gezelschap mee te nemen naar ons schoonheidssalon (volwassenen, kinderen of dieren). Wij beschikken over een beperkte ruimte en willen een optimale service tijdens onze behandelingen bieden.

-

Minimumleeftijd voor het plaatsen van kunstnagels is 16 jaar.

-

Wij aanvaarden enkel contante betaling of betalingen via Payconiq.

-

De prijzen op de website zijn de enige prijzen die gelden en vervangen dan ook voorgaande prijslijsten.